Harta Bucuresti. Harta Metrou si RATB. Harta strazi si mijloace de transport. Harti Bucuresti

Webdesign By Distinctive Works

Harta Bucuresti. Harta Metrou si RATB. Harta strazi si mijloace de transport. Harti Bucuresti.
Harta Bucuresti

Harta Bucuresti - cautare strazi Bazat pe Yahoo Maps harta Bucurestiului permite cautarea de strazi si afisarea celor mai cautate informatii utile (licee, administratii financiare, trezorerii, etc).
Sunt disponibile 3 variante de vizualizare: harta clasica, vedere din satelit si hibrid si exista si un control de zoom.
Harta Metrou Bucuresti
Harta Metrou Bucuresti In acest moment reteaua de transport se intinde pe 66.95 km de cale dubla, exista 4 magistrale cu 49 statii, iar distanta medie intre doua statii este de 1.5 km. (Sursa: Metrorex)Harta RATB
Harta RATB In 1871 se infiinteaza prima "Societate Romana de Tramvaiuri", pe strazile Bucurestiului vazandu-se primele tramvaie tractate de cai. [...] (vezi istoric aici )
In 1990 Intreprinderea de Transport Bucuresti (ITB) se transforma in Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), prin Decizia Primariei Municipiului Bucuresti. Se elaboreaza o noua strategie privind functionarea si dezvoltarea transportului public de suprafata din Bucuresti. Are loc desprinderea unitatilor de taximetre si maxi-taxi de R.A.T.B.Google Maps pentru Bucuresti
Google Maps Romania este disponibil la adresa maps.google.ro pentru utilizatorii locali si pentru companii. Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil sau orice terminal cu acces la Internet. Vezi harta Bucuresti (vezi articol Capital)sistem de navigare intre imagini panoramice realizate la nivel de strada
NORC, prin intermediul grupului de site-uri www.norc.ro, www.norc.at, www.norc.cz, www.norc.sk, www.norc.pl , www.norc.hu este primul serviciu web "Fabricat in Romania", ce permite vizitatorilor sa realizeze plimbari virtuale prin orase din Europa Centrala si de Est, utilizand un sistem de navigare intre imagini panoramice realizate la nivel de strada, sistem cunoscut si sub denumirea de "street view" sau "street-level imaging".
Imaginile puse la dispozitia vizitatorilor sunt realizate pe baza unei tehnologii proprietare de producere de panorame geo-referentiate la nivel de strada. Tehnologia consta in utilizarea unor autovehicule pe care s-a montat cate un dispozitiv proprietar de fotografiere panoramica, corelat cu un sistem de pozitionare globala (GPS) cu corectii (DGPS).


Bing Maps Platform (previously Microsoft Virtual Earth)
Bing Maps Platform (previously Microsoft Virtual Earth) is a geospatial mapping platform produced by Microsoft. The imagery includes samples taken by satellite sensors, aerial cameras (including 45 degree oblique "bird's eye" aerial imagery licensed from Pictometry), Streetside imagery, 3D city models and terrain.


Harta Bucuresti de la Primariei Capitalei
Harta Bucuresti - cautare strazi Urmand linkul [ Bucuresti harta dinamica ] se va deschide o ferestra in care puteti introduce o adresa si va afisa harta zonei respective. Aveti la dispozitie si alte facilitati: zoom in/out, scroll vertical si orizontal. [Serviciu al Primariei Capitalei]Etichete: harta, bucuresti, Harti Bucuresti, Harta Bucuresti, harta Metrou, harta RATB, strazi, mijloace de transportCauta in site:
GoogleFollow miculparis on Twitter


  Newsletter